Băuturi Răcoritoare

Băuturi Răcoritoare

Apa minerală naturală carbogazificatăCantitate: 0.5L..

Apă carbogazoasă Dorna
4,90Lei

Apa minerala naturală necarbogazoasăCantitate: 0.5L..

Apă plată Izvorul Alb
4,90Lei

Bere blondă pasteurizată fără alcool.A se păstra la loc uscat și răcoros. A se consuma, de preferință, înainte de data menționată pe ambalaj...

Bere Tuborg fără alcool 0.33L
6,90Lei

Puterea omului de a controla focul l-a făcut să fie diferit de orice altă specie de pe Pământ.Încă din Epoca de Piatră, toate ideile geniale ale omenirii s-au născut în jurul unui foc, la fel ca BURN Energy. Am creat o ..

Burn - doză 0,25l
6,90Lei

Coca-Cola este cea mai populara si cea mai bine vanduta bautura racoritoare din istorie.Bautura racoritoare carbogazoasa. Conține zahăr...

Coca-Cola
4,90Lei

Câteodată ai nevoie doar de gustul care îţi pune zâmbetul pe buze. Pentru astfel de momente, alege Coca-Cola Zero Zahăr - aceeaşi senzaţie unică Coca-Cola, cu zero calorii.Băutură răcoritoare carbogazoasa cu îndulcitori...

Cola-Cola Zero
4,90Lei

Apa, zahar, sirop de fructoza-glucoza, suc de portocale minimum 5%, dioxid de carbon, acidifiant acid citric - conform retetei, arome naturale de portocale cu alte arome naturale, antioxidant acid ascorbic, coloranti bet..

Fanta Portocale
4,90Lei

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu extract de ceai verde si aroma de lamaie verde si menta, cu zaharuri si indulcitor. Produs pasteurizat.Ingrediente: Apa, zahar, fructoza, acidifiant acid citric si acid malic, suc de..

Fuse Tea Lemon
4,90Lei

Bautura racoritoare necarbogazoasa cu extract de ceai negru si aroma de piersici si hibiscus, cu zaharuri si indulcitor. Produs pasteurizat.Ingrediente: Apa, zahar, fructoza, acidifiant acid citric si acid malic, suc de ..

Fuse Tea Piersici și Hibiscus
4,90Lei

Ceai din surse sustenabile. O fuziune neasteptata de gusturi din ceai si suc de fructe, pentru ca fiecare moment sa fie special. Cu arome naturale. Bautura racoritoare necarbogazoasa cu extract de ceai negru si suc de fr..

Fuze Tea Forest
4,90Lei

Apa plată, lămâi, ghimbir, mentă, zahăr, Cantitate: 0.3L..

Limonadă cu mentă și ghimbir
6,90Lei

Bautura racoritoare carbogazoasa cu aroma de lamaie si lamaie verde. Ambalaj de unica folosinta.CARACTERISTICI GENERALEIngrediente: Apa, sirop de fructoza-glucoza, dioxid de carbon, acidifiant acid citric, indulcitori: a..

Sprite - 0,5L
4,90Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)